Mengineering Kft.
1139 Budapest
Petneházy utca 52. I. em. 103.

info@mengineering.hu
+36 30 315-1225

Bemutatkozás

Rólunk

Referenciák

 

Rólunk

A MEngineering Kft. 2010 márciusában alakult, hogy összegyűjtött szakmai tapasztalatainkat cégszerű formában biztosíthassuk megrendelőink számára. Cégünk munkatársai és szakmai partnerei több éve a hazai és nemzetközi energetikai piacon tevékenykednek, számos megvalósult referenciával rendelkeznek, mely referenciákat 2010 márciusától szervezett keretek között folyamatosan fejlesztjük és bővítjük.


Teljes körű szolgáltatást nyújtunk épület- és megújuló energetikai területeken, hazai és EU-s szakmai pályázatok előkészítésében, tanulmányok elkészítésében, projektek megvalósításában és azok igény szerinti fenntartásában.

Biztosítjuk, hogy a tervezési és veszteségfeltáró folyamatok kidolgozása alatt az aktuális pályázati kiírásoknak megfelelő, strukturált célokat határozunk meg a megrendelő igényeinek, felkészültségének megfelelően. A projekt megvalósulási szakaszában folyamatos szakmai támogatást biztosítunk saját vagy alvállalkozóink segítségével (összhangban a majdani Támogatási Szerződéssel), illetve szükség és igény esetén koordináljuk a projekt teljes megvalósulási szakaszát, szem előtt tartva az indikátorok mérhetőségét és maradéktalan teljesíthetőségét.


Cégünk és alvállalkozói csoportunk az eddigi munkák során kiváló szakmai kapcsolatot alakított ki a közreműködő szervezetekkel és az irányító hatóságok munkatársaival. Ez biztosítja megrendelőink számára a pályázatok folyamatos kontrolálását, és az igényéinek megfelelően elkészített, kifogástalan műszaki tartalmat.

 

Referenciák

  1,5 MW-os szélerőmű építési engedélyeztetése
  Törökszentmiklós, 2004


  1,5 MW-os szélerőmű építési engedélyeztetése
  Mezőtúr, 2004


  32 MW-os szélerőmű park műszaki koncepció tervének és környezetvédelmi hatástanulmányának elkészítése
  Sárbogárd, 2005


  Levél település környezetében tervezett szélerőmű park műszaki auditálása EGI Zrt.-vel, 2006


  Energetikai célú szélmérő rendszer tervezése
  Orosháza, 2006


  KEOP-5.3.0 (Komplex épületenergetikai és energiahatékonysági) projektek fejlesztése kb. 500 millió Ft értkben. Megrendelők által elnyert EU pályázati források 270 millió Ft értékben.
  Balatonfüred, Holiday Apartman hotel, Hévíz Holiday Apartman hotel, Domínium Ipari és Kereskedelmi szolgáltató ház, 2009-2010


  Koncepció Terv készítése, energiahatékonyság növelésére és megújuló energiafelhasználás növelésére. Műszaki tartalom: 50 kWp HMK tervezése, Kollektoros rendszer bővítése 300 m² beépített kollektor felülettel, 500 kW teljesítményű biomassza kazán beépítése, fűtési és HMV igény kielégítésére, KMOP-3.3.3 Megújuló energiahordozó- felhasználás növelése Közép-Magyarországi Régiós pályázati konstrukció keretei között.
  Visegrád, Hotel Silvanus, 2011


  1 MWp beépített teljesítményű naperőmű teljes körű műszaki engedélyezetése és Műszaki Megvalósíthatósági Tanulmány készítése
  beruházás értéke ~ 1 milliárd Ft
  Orosháza, 2010-2011


  500 kWp beépített teljesítményű naperőmű teljes körű műszaki engedélyezetése és Műszaki Megvalósíthatósági Tanulmány készítése
  beruházás értéke 560 millió Ft
  Mezőberény, 2011


  15 db. Háztartási Méretű Foto-Villamos erőmű műszaki és koncepció tervezése 18-50 kWp teljesítményszint között. Eddig elnyert KEOP-4.2.0 forrás 150 millió Ft értékben.
  Csenger, Csorvás, Gyomaendrőd, Kaszaper, Mezőkovácsháza, Negresti (Románia), Szeghalom, 2011


  Mintegy 60 db. lakó, iroda és egyéb besorolású ingatlan tanúsítása (7/2006. (V.24.) TNM rendelet alapján 2010-től